Glem alt du visste om strømselskap

Vi gjør strøm enklere, billigere og smartere. Last ned Tibber appen og erstatt ditt strømselskap med kraftfull teknologi.
iPhoneX

Slik senker Tibber strømkostnaden:

Lavest mulig pris

Digitale strømkjøp gir inntil 15% lavere strømpris, og du kan utnytte billige timer.
Priser og detaljer

Teknologi som hjelper

Reduser forbruket gjennom smarte analyser og teknologi som automatisk styrer hjemmet smartere.
Finn ut hvordan

Selg din solstrøm

Har du solceller, kan du selge overskuddet gjennom Tibber for 1 kr per kWt.
Les mer

Smartlading av elbilen

Strømprisene endrer seg hver time, og med ny, timesaktivert strømmåler så blir man fakturert for hver time. Om vinteren kan det hoppe over 30 øre i løpet av døgnet. Derfor har vi gjort det mulig å lade elbilen smartere, for å utnytte de billigste timene på best mulig måte. Dette er direkte integrert med elbiler og hybrider fra Volkswagen, Tesla, BMW og Volvo.

Data om været

Hvert hus påvirkes ulikt av været. Gjennom avansert matematikk regner vi ut hvordan akkurat din bolig påvirkes av solforhold, utetemperatur og vind. Analysene inngår så i smart varmestyring og smarte innkjøp av strøm til hjemmet.

Feriemodus

En bolig som står med 23 grader en hel uke mens man er på vinterferie i syden gir like mye mening som å la bilen stå tomgang døgnet rundt i samme periode. Feriemodus lar hjemmet gå i sparemodus når du er bortreist og passer på at det er riktig temperatur når du kommer hjem igjen.

Solceller

Tibber hjelper deg med å få ut det meste av kraften av egne solceller gjennom å lade elbilen eller styre varmen best mulig når solen skinner.

Smart varmestyring

Oppvarming "stjeler" opptil 70% av strømkostnaden i en vanlig, norsk enebolig. Du kan koble til Power-ups for styring av varmepumpe, gulvvarme, panelovner og mer. Ved å bruke værdata og analyser av hjemmet, finner vi ut hvilken isolasjonsgrad hjemmet ditt har. Dermed kan du styre varmen i hjemmet på en smart og effektiv uten å tenke på det til dagen.

Den billigste strømmen er den du ikke bruker

Gjennom appen vår kan du koble til Power-ups, teknologi som smarte termostater, elbiler og smarthus systemer. På denne måten vil teknologien i Tibber snakke med utstyr i huset ditt og jobbe for å redusere forbruket hver dag, hver time.

Utforsk Tibber Power-ups

Slå på kraften i ditt hjem

Bruk teknologi til å kutte strømregningen gjennom lavere strømpris og smartere forbruk. Tibber abonnementet koster 39 kr per måned.

Last ned appen for å komme i gang.

Dette er inkludert

Strøm til beste innkjøpspris.

Strøm fra fornybare kilder uten marginpåslag. Se fra hvilken produsent strømmen handles fra. Sammenlign strømprisene

Analyser om hjemmet.

Se timesforbruk (om du har ny strømmåler), analyser om hvor mye du bruker sammenlignet med nabolaget, hva strømmen går til m.m.

Styr strømforbruket.

Koble til Power-ups som elbiler, smarte termostater og mye annet - og styr forbruket smartere.

Enkelt å komme i gang.

Du registrerer deg enkelt på 1 minutt. Vi sørger for byttet. Ingen bindingstider. Betal via e-Faktura, Avtalegiro m.m.