Close

Mens vi fikser alt det praktiske.

Har du solceller på taket? Fantastisk! Da har vi gode nyheter til deg. Du har nå muligheten til å få skikkelig bra betalt for strømmen fra taket ditt. Like bra som om du hadde hatt et batteri. Bare at du ikke trenger batteriet.

For deg med solceller

Få skikkelig bra betalt for strømmen fra taket.

Du får betalt

1 kr per kWh

BETA!

Når taket produserer mer strøm enn du bruker, må du kvitte deg med strømmen. Da kan man ofte selge til "spotpris", som i snitt er rundt 25 øre per kWt. Problemet er at du senere må kjøpe dyrere strøm fra nettet som du også betaler nettleie for.


Da hadde det vært bedre å kunne lagre strømmen - og dette er hensikten med Tibber Solarset. Det er en løsning som gir deg samme gevinst som et fysisk batteri. Du får 1 krone per kWt du som du "overproduserer". Du trenger bare å være registrert som strømkunde i appen, samt være "plusskunde" og be om tilgang til Solarset. 

Strøm fra taket - samme verdi hele døgnet

Slik virker Tibber Solarset

Solcellene på taket produserer strøm akkurat som før.

Når huset produserer mer enn du bruker, får du betalt for overskuddet. Enkelt og greit.

Senere, når du bruker mer enn taket produserer, får du billig strøm fra garantert fornybare produsenter. Det beste fra to verdener.

Tibber står bak Europas første fulldigitale plattform for energi. Når en kunde kobler opp huset sitt med strømstyring eller strømkjøp, kan vi lagre strømmen både fysisk og finansielt.


Grensesprengende teknologi 


Bakenfor ligger en teknologi som kan sammenlignes med "blockchain". Det som er lagret er ditt, alt spores helt nøyaktig og gevinsten er din.  Det virtuelle batteriet gir deg samme økonomiske fordelene som et fysisk batteri. Resultatet er enkelt; du får 1 kr/kWt for solstrømmen din.

Tibber Solarset

=

Et "community batteri"

Hvem kan bli kunde her?

Hva skjer med det jeg produserer?

Hvodan kan dere tilby en så god pris?

Vi ser på dette som en investering i fremtiden. Vi tjener ikke penger på på ett isolert hus. Men vi tror på en helt ny markedsmekanisme som vil tjene alle - både de som produserer selv og de som kjøper lokalprodusert strøm. 

Hvor mye solstrøm får jeg 1 kr for?

På en måte, men ikke i et fysisk batteri. Strømmen du produserer går ut på nettet rent fysisk, og andre hjem i nærområdet som er koblet til Tibber låner strømmen din frem til du trenger den selv igjen. Det er delingsøkonomi i praksis, og du får 1 krone per lagret kWt, som også kompenserer for nettleien.

Opp til 10 000 kWt for et hjem. Skulle du produsere mer strøm enn dette fra taket ditt, så blir strømmen solgt til Nord Pool spotpris.

Vilkårene gjelder for privatkunder og private boliger, og du må være Tibber strømkunde. Det kreves også at du har en ny type strømmåler og har en installasjon som er godkjent av det lokale nettselskapet (plusskundeavtale). 

Vil du også få bra betalt for solenergi?

Last bare ned appen og registrer ditt hjem. I chatten melder du din interesse for Tibber Solarset, så setter vi opp det praktiske for deg.

TIBBER

KONTAKT OSS

Tibber Norge AS

Øyrane 12, 6800 Førde

hello@tibber.com

FØLG OSS

SELSKAPET

© 2017 Tibber