Close

Som om du hadde hatt et fysisk batteri.

Har du solceller på taket? Fantastisk! Da har vi gode nyheter til deg. Vi bygger Norges største "community batteri" slik at du kan få skikkelig betalt for solcellene dine når du produserer mer enn du selv bruker.

Lagre strøm fra solen

Få skikkelig bra betalt for strømmen fra taket.

Solstrøm til senere

1 kr per kWh

BETA!

Når taket produserer mer strøm enn du bruker, må du kvitte deg med strømmen. Da kan man ofte selge til "spotpris", som i snitt er rundt 25 øre per kWt. Problemet er at du senere må kjøpe dyrere strøm fra nettet som du også betaler nettleie for.


Da hadde det vært bedre å kunne lagre strømmen - og dette er hensikten med Tibber Solarset. Det er en løsning som gir deg samme gevinst som et fysisk batteri. Du får 1 krone per kWt du lagrer, noe som utligner nettleien og vel så det. Du trenger bare å være registrert kunde i appen og be om tilgang til Solarset. Vi fikser resten.

Strøm fra taket også når solen ikke skinner

Slik virker Tibber Solarset

Solcellene på taket produserer strøm akkurat som før.

Når produserer mer enn du bruker, lagres overskuddet i Tibber Solarset. I praksis låner hjem i nærområdet denne strømmen fra deg i en periode.

Senere, når du bruker mer enn taket produserer, får du tilbake strømmen du lagret. Du får 1 kr per kWh som har vært lagret, altså dekker dette nettleien for å frakte strømmen - og vel så det.

Tibber står bak Europas første fulldigitale plattform for energi. Når en kunde kobler opp huset sitt med strømstyring eller strømkjøp, kan vi lagre strømmen både fysisk og finansielt.


Grensesprengende teknologi 


Bakenfor ligger en teknologi som kan sammenlignes med "blockchain". Det som er lagret er ditt, alt spores helt nøyaktig og gevinsten er din.  Det virtuelle batteriet gir deg samme økonomiske fordelene som et fysisk batteri. Forskjellen er at det koster ingenting å ta i bruk.

Tibber Solarset

=

Et "community batteri"

Hvem kan bli kunde her?

Vi ser på dette som en investering i fremtiden. Vi tjener ikke penger på dette for husene som kobler seg til. Men vi tror på en helt ny markedsmekanisme som vil tjene alle - både de som produserer selv og de som kjøper lokalprodusert strøm. 

Hvodan kan dere tilby en så god pris?

Hvor lenge kan man lagre strømmen?

Hvor mye kan man lagre?

På en måte, men ikke i et fysisk batteri. Strømmen du produserer går ut på nettet rent fysisk, og andre hjem i nærområdet som er koblet til Tibber låner strømmen din frem til du trenger den selv igjen. Det er delingsøkonomi i praksis, og du får 1 krone per lagret kWt, som også kompenserer for nettleien.

Du kan lagre opp til 10 000 kWt i Tibber Solarset for et hjem. Skulle du produsere mer strøm enn dette fra taket ditt, så blir strømmen solgt til Nord Pool spotpris.

Vilkårene gjelder for privatkunder og private boliger.

Lagres virkelig strømmen?

Vi har ikke satt noen begrensing på dette. Du lagrer den til du trenger den igjen. Det du har lagret er ditt og du får det garantert tilbake med 1 kr i avkastning. 

Vil du også lagre din solenergi?

Last bare ned appen og registrer ditt hjem. I chatten melder du din interesse for Tibber Solarset, så setter vi opp det praktiske for deg.

TIBBER

KONTAKT OSS

Tibber Norge AS

Øyrane 12, 6800 Førde

hello@tibber.com

FØLG OSS

SELSKAPET

© 2017 Tibber